Kapsalon

Welkom bij de kapsalon van Mundial Beauty. Hier zijn we gespecialiseerd in het knippen van heren en dames. Of het nu gaat om een trendy haarkleuring, permanent zetten of een reguliere knipbeurt. Bij ons zit u goed.

Kapsalon voor dames en heren

Sinds 2000 bevinden wij ons op de Steenhoffstraat 11A in Soest. Begonnen als dames- en herenkapsalon en nu uitgegroeid tot een totale kapsalon voor dames, heren en kinderen en tevens zijn we nu ook een schoonheidssalon.

Uitstekende vakkennis

Gezelligheid gecombineerd met een uitstekende vakkennis is karakteristiek voor onze salons. We gebruiken de producten van Indola haarverzorging , Lancache huidverzorging en C-products van dode zee voor haar en huidverzorging. Door de daarbij behorende innovativiteit en bijscholing zijn we altijd up to date, zodat u altijd met de laatste nieuwe trends kunt kennismaken. Dit alles gecombineerd in een gegarandeerd goede prijs/kwaliteit verhouding.

In onze salons werken we ook zonder afspraak, maar met afspraak bent u altijd verzekerd van een plekje. Meer informatie over onze openingstijden vind u hier, onze adresgegevens staan hier.

Maak (alvast) een afspraak!

U kunt ook zelf een afspraak bij Mundial Beauty inplannen. Klik hieronder op 'Afspraak maken'

Afspraak maken

Gunstig!

Mundial Beauty Kortingskaart!

Met onze kortingskaart krijgt u minimaal 10% korting op alle prijzen in de kapsalon. De kortingskaart is niet van toepassing op onze cadeaubonnen. De kaart is verkrijgbaar in 4 variaties:

  • Kortingskaart (1 persoon vanaf 15 jaar) € 14,50
  • gezinskaart € 32,00
  • kinderkaart € 11,00

Verkrijgbaar in de kapsalon.

Leuk om te geven!

Mundial Beauty Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Die hebben we ook. De Mundial Cadeaubon. Met onze cadeaubon heb je een uniek cadeau om te geven, of voor jezelf!

Verkrijgbaar in de kapsalon.