Pedicure

In onze beauty- en pedicuresalon kunt u terecht voor al uw voetproblemen, heeft u pijnlijke voeten wacht dan niet langer en maak snel een afspraak. Wij behandelen o.a. wratten, likdoorns, eelt, ingegroeide nagels, kalknagels, trauma nagels, schimmel nagels enz. op een professionele manier.  Ook voor het basisonderhoud van uw voeten kunt u bij ons terecht. Wij bieden onze klanten basisonderhoud van uw voeten.

Tevens beschikt onze praktijk over de Medische aantekening voor de diabetische voet, reumatische voet en risico voet. Heeft u een verwijzing gekregen van uw huisarts dan kunt u bij ons terecht. Wij zien u graag tegemoet in onze professionele pedicurepraktijk in Soest waar u in goede handen zult zijn.

Gunstig!

Mundial Beauty Kortingskaart!

Met onze kortingskaart krijgt u minimaal 10% korting op alle prijzen in de kapsalon. De kortingskaart is niet van toepassing op onze cadeaubonnen. De kaart is verkrijgbaar in 4 variaties:

  • Kortingskaart (1 persoon vanaf 15 jaar) € 14,50
  • gezinskaart € 32,00
  • kinderkaart € 11,00

Verkrijgbaar in de kapsalon.

Leuk om te geven!

Mundial Beauty Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Die hebben we ook. De Mundial Cadeaubon. Met onze cadeaubon heb je een uniek cadeau om te geven, of voor jezelf!

Verkrijgbaar in de kapsalon.