Laser ontharing

Een LASER behandeling is een permanente ontharingsmethode die zich richt op het vernietigen van de haarzakjes met lichtflitsen van één specifieke golflengte. De lichtflits wordt omgezet in warmte en via het pigment in de haar doorgegeven naar de haarwortel. Deze haarwortel wordt door de warmte vernietigd. De haren die op het moment van behandelen in de actieve groeifase zijn, komen hierdoor niet meer terug.
Bij Mundialbeauty diode 808nm lasertechnologie. Dit is een gecombineerde lasertechnologie waardoor deze behandeling geschikt is voor zowel donkere als lichte huidtypen.

De behandelingen zijn betaalbaar Dit is het meest innovatieve systeem op het gebied van laserontharing. Diode-laser is veilig, effectief

Voordelen

+ Vrijwel geschikt voor alle huidtypen
+ Nagenoeg niet meer scheren, harsen of epileren
+ Minder tot geen last meer van ontstoken haarzakjes of ingegroeide haartjes
+ Geen last meer van stoppels en de structuur van de huid voelt gladder aan
+ Er zijn maar 6 tot 8 behandelingen nodig voor een blijvend resultaat
+ De behandeling is zeer veilig

Nadelen

– Haartypen zonder pigment kunnen niet worden behandeld
– Door de warmte in de huid kunnen inactieve haarzakjes geactiveerd worden
– Door te veel warmteontwikkeling in de huid kan deze verbranden
– In enkele uitzonderlijke gevallen, kan de therapie niet aanslaan

Waarom een dioden laser?

Dit is een echte laser en het voordeel van de diodelaser is dat er een exacte golflengte mee kan worden bereikt. In het geval van de diodelaser wordt er laserlicht geproduceerd met een exacte golflengte van 810 nm.

Hoe verwijdert de laser het haar? Het licht dat vrijkomt uit de laser wordt door het pigment dat zich aan de haar onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie een fractie van een seconde vrij. Deze fractie van een seconde is echter lang genoeg om de haarfollikel te vernietigen maar kort genoeg om het omliggende weefsel te ontzien. De unieke gepatenteerde gekoelde kop van het handstuk helpt de huid te beschermen door de huid te koelen tijdens het vrijkomen van de energie. Het laserlicht heeft een golflengte van 810 nm, dit is de ideale golflengte om door het pigment van de haar opgenomen te worden, zonder dat de bloedvaten en water in het weefsel worden geraakt. De verhitting van het haarfollikel heeft als gevolg: vernietiging/beschadiging van het haarfollikel met als gevolg vertraagde groei en in de meeste gevallen permanente vernietiging van het follikel.
De diodelaser is als enige systeem in staat een follikel in 1 behandeling te vernietigen!

Gunstig!

Mundial Beauty Kortingskaart!

Met onze kortingskaart krijgt u minimaal 10% korting op alle prijzen in de kapsalon. De kortingskaart is niet van toepassing op onze cadeaubonnen. De kaart is verkrijgbaar in 4 variaties:

  • Kortingskaart (1 persoon vanaf 15 jaar) € 14,50
  • gezinskaart € 32,00
  • kinderkaart € 11,00

Verkrijgbaar in de kapsalon.

Leuk om te geven!

Mundial Beauty Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Die hebben we ook. De Mundial Cadeaubon. Met onze cadeaubon heb je een uniek cadeau om te geven, of voor jezelf!

Verkrijgbaar in de kapsalon.