Schimmelnagels Laseren

Onychomycose (schimmel of kalknagel) is een schimmelinfectie van de nagelplaat of het nagelbed. Deze schimmelinfectie wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door een specifieke groep schimmels, dermatofyten genoemd.

Hoe ontstaan schimmelnagels?

Een beschadigde nagel kan gemakkelijk geïnfecteerd raken. Vocht en warmte zorgen ervoor dat de schimmel zich kan vermenigvuldigen. De nagelranden kunnen dan verkleuren en de nagel wordt dik, bros en kan zelfs loslaten.

Schimmelnagels zullen niet vanzelf weggaan. Omdat de schimmels zeer besmettelijk en hardnekkig zijn, is de kans groot dat uitbreiding naar naast gelegen nagels overslaat. De standaardbehandeling tegen schimmelnagels in de vorm tabletten zijn vaak niet voldoende werkzaam en geven nare bijwerkingen. De schimmel nestelt zich onder de nagelplaat en in het nagelbed waardoor zalven en andere uitwendige middeltjes vaak geen resultaat geven.

Behandeling van schimmelnagels met de Diode laser

Bij Mundial Beauty Soest worden schimmelnagels behandeld met de Diode laser. Het licht van de laser dringt door de nagel heen en wordt omgezet in warmte. Hierbij wordt een temperatuur bereikt waarbij schimmels niet kunnen leven, de cellen van de schimmels worden vernietigd.

De omliggende huid en nagel zullen intact blijven en er zullen geen bijwerkingen ontstaan.

Het resultaat wordt zichtbaar als de nagel gaat uitgroeien. Zowel nagels aan de handen als de nagels aan de voeten kunnen behandeld worden.

Gunstig!

Mundial Beauty Kortingskaart!

Met onze kortingskaart krijgt u minimaal 10% korting op alle prijzen in de kapsalon. De kortingskaart is niet van toepassing op onze cadeaubonnen. De kaart is verkrijgbaar in 4 variaties:

  • Kortingskaart (1 persoon vanaf 15 jaar) € 14,50
  • gezinskaart € 32,00
  • kinderkaart € 11,00

Verkrijgbaar in de kapsalon.

Leuk om te geven!

Mundial Beauty Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Die hebben we ook. De Mundial Cadeaubon. Met onze cadeaubon heb je een uniek cadeau om te geven, of voor jezelf!

Verkrijgbaar in de kapsalon.