Hifu Facelift Therapie

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) lifting. Facelift zonder operatie, fillers of Botox!!

Hoe werkt HIFU therapie?

Al langere tijd is ultrageluid een veelgebruikt middel bij de behandeling van de huid. Bij de HIFU therapie (facelift zonder operatie) wordt op een vooraf bepaalde diepte van de huid het ultrasoundgeluid gefocust. Deze energie heeft haar werking in 2 lagen: de diepe dermale laag en de fibromusculaire laag, ook wel de SMAS-laag genoemd.
Hierdoor treedt een verstrakking van het weefsel op. Als reactie op de ontstane warmte wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een liftend effect, waardoor de huid er gladder en strakker uit ziet*. Deze behandeling beschadigt de oppervlakte van de huid niet.

Voor wie is de therapie geschikt?

De behandeling is voor mensen die er wel beter of jonger uit willen zien, maar dan het liefst zonder snijden en zonder downtime. HIFU therapie wordt gebruikt voor het liften van wenkbrauwen, kraaienpootjes (ogen), kaaklijn en verbetering van de halscontouren*.

Voor wie is de HIFU behandeling niet geschikt?

HIFU therapie is niet geschikt voor mensen die onlangs behandeld zijn met botox of fillers of voor vrouwen die zwanger zijn. Ook bij de volgende aandoeningen wordt de HIFU behandeling afgeraden:

  • Stollingsstoornissen;
  • stoornissen aan het immuunsysteem;
  • hart-, lever- en nierinsufficiëntie;
  • allergieën; serieuze hartritmestoornissen.

Voor en na de behandeling.

Als eerste krijgt u een intakegesprek en huidanalyse. Daarna krijgt u een goed advies over de HIFU behandeling. Tijdens de herstelperiode zorgen de collageen producten voor een beter en sneller resultaat*.

Wat zijn de resultaten ?

Eén behandeling is voldoende om het proces op gang te brengen. Het beste resultaat ziet u na ca. 2 à 3 maanden tot zelfs 6 maanden na de behandeling. Het is meestal niet nodig de behandeling te herhalen*

*Dit kan per persoon verschillen.

Gunstig!

Mundial Beauty Kortingskaart!

Met onze kortingskaart krijgt u minimaal 10% korting op alle prijzen in de kapsalon. De kortingskaart is niet van toepassing op onze cadeaubonnen. De kaart is verkrijgbaar in 4 variaties:

  • Kortingskaart (1 persoon vanaf 15 jaar) € 14,50
  • gezinskaart € 32,00
  • kinderkaart € 11,00

Verkrijgbaar in de kapsalon.

Leuk om te geven!

Mundial Beauty Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Die hebben we ook. De Mundial Cadeaubon. Met onze cadeaubon heb je een uniek cadeau om te geven, of voor jezelf!

Verkrijgbaar in de kapsalon.