Ongewenste haargroei

Ieder mens, man of vrouw, heeft ongeveer 5 miljoen haarzakjes en haren verspreid over het hele lichaam. Meestal zijn haren dun en licht van kleur en daardoor amper zichtbaar. Maar bij sommige mensen worden deze haren aanzienlijk donker van kleur en voelen soms ook stugger aan. Bij Mundialbeauty bieden we u een definitieve, betaalbare en veilige oplossing voor ongewenste haargroei.

Blend epileren

Blend- of elektrische epilatie is geschikt voor relatief kleine oppervlaktes, zoals haar in het gezicht. Daarbij is het geschikt voor alle haarkleuren; grijze, witte, blonde en rode haren die niet met licht- of lasertherapie behandeld kunnen worden.

Met behulp van een minuscuul naaldje wordt de haar in het haarzakje verwarmd en vervolgens verwijderd. Storende haartjes kunnen zo één voor één behandeld worden. Blend- of elektrische epilatie is veilig voor elk huidtype.

Gunstig!

Mundial Beauty Kortingskaart!

Met onze kortingskaart krijgt u minimaal 10% korting op alle prijzen in de kapsalon. De kortingskaart is niet van toepassing op onze cadeaubonnen. De kaart is verkrijgbaar in 4 variaties:

  • Kortingskaart (1 persoon vanaf 15 jaar) € 14,50
  • gezinskaart € 32,00
  • kinderkaart € 11,00

Verkrijgbaar in de kapsalon.

Leuk om te geven!

Mundial Beauty Cadeaubon!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Die hebben we ook. De Mundial Cadeaubon. Met onze cadeaubon heb je een uniek cadeau om te geven, of voor jezelf!

Verkrijgbaar in de kapsalon.